söndag 17 maj 2009

Uppdaterar...

Ännu en helg närmar sig sitt slut, fattar inget, tiden går så fort, snart är det sommarlov ju!

Apropå att tiden går fort så nästa helg blir det 3-års kalas * 2, fatta 3 ÅRSKALAS! Tycker de föddes alldeles nyss mina små pluttar, förstår inte att det redan gått 3 år, så passa på å njut å ta vara på tiden ni med små bebisar där ute : ) ! Ska bli riktigt kul med kalas den här gången, det är ju första gången som dom e riktigt medvetna å vet vad det handlar om. Önskningarna duggar tätt och A pratar inte om annat än ballonger och rosa muffins. Önskningarna är väldigt olika också E vill ha en lyftkarn, jag antar att han menar en riktig stor som han har sett på nån byggarbetsplats, en sån vill han ha ute på gården : ) han vill också ha en grävskopa, dator, sparkcykel och ett sånt där garage med hiss som man kan veva upp så att det plingar. A däremot önskar sig läppstift, nagelack, bilstol till docka, postlåda att ha på väggen utanför sitt rum, trägårdshandskar och redskap, låtsas mat och fika bröd osv osv ...............

I helgen har vi varit riktigt effektiva och fått mkt gjort, känns bra : ). Lekstugan är på plats (så även karossen på K:s kära raggarbil) Per kom å lyfte m traktor, Jag har köpt 2 beg 12 tums cyklar m stödhjul till A och E, Ny varmvattenberedare har installerats så nu har vi varmvatten igen, Jippie! Vi har börjat skissa på nya badrummet osv.

A har tyvärr haft hög feber hela helgen, hon tom yrade lite igår kväll, men är för det mesta riktigt pigg ändå, E var sjuk tidigare i veckan. Imorrn blire besök hos tandis för A och E ska bli spännande att se hur det går, skönt att jag kan säga nu : -NEJ VI ANVÄNDER INTE NAPP LÄNGRE, VI HAR REDAN SLUTAT MED DET ! : ) Heeheee!

En kort arbetsvecka väntar det är ju röd dag på tors å klämdag på fre.

Tjing Tjing / L*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar